Träffade Bingo Rimér

Hade förfest hos Josefine med Bella, Lina, Erica och Johanna innan det bar av till Falun för att mingla med Bingo Rimér på Etage! Vi fick dessutom en bok som han skrivit, kanske ska ta och börja läsa lite ur den :) 
kan erkänna att jag faktiskt har lite minnesluckor den kvällen =/ inte bra Nadia, INTE BRA! 
Hade iaf en underbar natt ;D haha.. skämt och sido..

Dansade loss med mina tjejer och Koffe såklart! Tog kort med Bingo, gruppbild och en med bara han och mig, inte den vackraste.. men den får duga :) Han verkade vara en trevlig typ, vad jag såg och hörde av honom igår iaf :P

Trött som attans! Har kollat på film med Bästaste kusinen Fia ikväll :) Pratat av oss lite av allt möjligt, riktigt trevligt, måste göras om :) med lite tacos och gott att dricka till ;)

Nu blire sängen för att sova en timme och sen hämta mamma från "hela huset gungar" jösses.. kommer sova som en griiiis inatt! NATTI NATTI


Paaaaaarty

Yeah nu va da dags igen! Blir upphämtad av josefine alldeles strax,  sen till Dollar för att hämta pengar av lina, till systemet för att shoppa lite gott och sen hem till koffe för att få håret fixat inför ikväll! :D Hörs senare !


Love

Kärlek finns i så många olika bemärkelser, så många olika känslor och i så många sammanhang, jag känner kärlek till mina vänner, till min familj och till mig själv. Kärleken till sig själv ska vara störst, man ska kunna älska sig själv för den man är, den man va och den man kommer att bli. Jag har svårt att tro på detta, jag har svårt att älska mig själv, alla har vi våra brister, men de är svårt att älska sig själv fullt ut, jag har då svårt med de iaf.
Därför är min kärlek större till andra än till mig själv

Idag har jag hunnit med mkt, vart hem till Madeleine och fikat, vart till kupolen med Sandra och Josefine, shoppat lite, ganska onödiga saker, eller njae.. sånt man behöver helt enkelt ;D  käkat och flängt runt. Ligger för närvarande i sängen och är helt utmattad! är ju ledig, så varför inte nöta lite säng ^^
Imårrn blir de utgång i Falun med Josefine, Lina och Lovisa :D Ska bli as skoj, Koffe ska fixa mitt och jossies hår, kommer bli snyggast i falun haha ;) Kanske att Bellsiboo ska med också, de skulle göra grädden på moset! eller vad de nu heter, hon är så go bella :)

nej. nu blire fortsatt slapp i sängen!



Roliga Listan

Snodde denna från Bellas Blogg, verkade rolig, så what the fuck.. :)


Du heter:  Nadia Marie Lucille Cronlöf
Smeknamn: Nagge (av en vän errm) Naffia, Madia, Nabja (gamlingarna på jobbet)

Beroende av: Vänner, Musik, Sömn och Massor Av SKRATT
Vad tror folk om dig? Att jag är en petig tjej, men icke!
Vad får du oftast komplimanger för? Ögonen och håret
Hur imponerar man på dig? Med lite humor och självsäkerhet

Brukar du skratta för dig själv? haha ja, nästan hela tiden
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Utanför // Lina
Var bor du? Borlänge såklart :)
Trivs du där? jajamen!
Har du haft sex idag: Nej, kanske i drömmarnas värld 

Hur svarar du i mobilen: Beror på vem som ringer ;D

Vem ringde du senast?: Josefine
Vad sa den du senast pratade med i telefonen:  "Ska jag gå ut redan?" // Josefine
Brukar du komma i tid: Är alltid i tid, eller lite för tidig
Hur känner du dig nu: Sliten och trött
Vanligaste färg på dina kläder: Svart
Vad tycker du om fötter: Alla har vi sånna, snygga, fula, fina, gulliga.. 
Vad saknar du: Att vara liten och galen!
Hade du en bra kväll igår: ja, de hade jag :)
Favorit dryck på morgonen: Juice :)
När brukar du oftast gå och lägga dig: När jag är trött
Är du blyg: Nej verkligen inte!
Sysslar du med någon idrott: En situps om dagen (sätter sig i sängen) 
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja, är man inte bitter annars?
Har du spytt offentligt: haha ja tyvärr så har man ju de.. 
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Runka, måste se om de är så jävla bra
Är du nöjd med ditt liv: Ja än så länge så är det ju inge fel på de
Är du bortskämd: Absolut INTE, jag föredrar kärlek över pengar och saker
Vad är det värsta du vet: små spindlar och oärlighet.

Har du bra vänner och äkta vänskap: Mina vänner är som bästa som finns!
Du samlar på: En jävla massa ljus!
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Köpa ett hus och resa 
Vill du gifta dig: I framtiden, kanske.
Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten eller det som finns till hands.


You Rock My World!

Vänner, mina vänner, mina älskade vänner gör mitt liv värt att leva, värt att gå igenom saker man inte ska vara tvungen att gå igenom, ändå finns dom där, i vått och torrt. När man mår som sämst, finns dom där, dom ser en vara arg, gråta, skratta och lida. Men dom finns där, dom lägger handen på axeln och säger vänliga saker, ger en kärleksfull kram, säger fina och underbara ord som lyfter upp en. Mina vänner finns mig varmt om hjärtat, där ska dom stanna, för alltid. Alla mina vänner har olika personligheter, var och en av dom gör mig glad på sitt eget sätt, på ett sätt som bara dom kan. För att visa all uppskattning jag känner för dem skulle jag vilja ge dom flera miljoner, miljoner av pengar, blommor, kläder, resor, kärlekar... ni förstår min poäng. Önskar jag kunde ge dom allt det jag vill ha, ett perfekt liv med massor utan kärlek.

Skulle någon fråga mig vem jag håller av mest skulle jag inte kunna välja, alla är så underbara, jag skulle rabbla upp hela jävla bunten! Och vet ni vad, skulle en vän bli arg eller bete sig knasigt åt så är det precis det vänner är till för, man ska kunna tjata och gnata på varandra, det är de som är vänskap. När man förstår varandra
 - och älskar dom för precis så som dom är!

Ta hand om dina vänner, för det är dom som finns där för dig, när du behöver det.


Sliiiten med 120 i:n

Sitter äntligen i min underbart sköna soffa!

Har vart en helt gaalen helg med kryssning och utgång på de! Kryssningen va underbar, rolig och crääääizäää!!
Skulle verkligen vilja spola tillbaka tiden och göra om den, om och om igen..
Direkt efter ankomsten till Borlänge så traskade jag hem till Linda för att börja förfesten, gick lite segt eftersom jag druckit i ca 30 timmar, men kom väl igång tillslut :) beställde en taxi till Falun för att skaka rumpa på Åh, men de va fullt där, även på Etage, De sög så jävla mkt, kallt va de också... Tog oss i kragen och gick in på en kareoke bar och sjöng lite :) gjorde det bästa av kvällen åtmindstonde!

Resan hem är en annan femma, dom 2 gäng som snodde våran taxi kan köra upp något i r*ven! och fittan som jobbar på Borlänge taxi kan göra dom sällskap! Till råga på allt så va de fett jääävla kallt att vänta 45 min ¨på den 3 taxin som kom...

Nu blire slappmåndag med chips och dricka! tack och hej!



Tjejkväll!

Jobbat häcken av mig idag! fast, de har gått super bra :) Känner att det är lite mkt i livet just nu, hur ska man hinna med? Efter jobbet åkte jag hem till farmor och farfar för att äta lite mat och gratta dom, dom firar nämligen 50 år som gifta :D pappa hade nämnt fel datum, de va tydligen nästa vecka, menmen, bättre tidigt än aldrig ;)
Fick till och med mat med mig hem :) alltid uppskattat haha lilla farmor ^^

Imårrn blir det en tjejkväll med mamma och lillasyster, äta lite gott och ha superskoj! har inte träffats alla 3 på väldigt länge så de ser jag verkligen fram emot :) fläskfilé med gorgonsola sås och bandpasta, hur göttans lät inte de!? fast innan de blir mat så ska jag med Jossie till falun och härja lite :)

Sov så gott alla trötta filurer!


Work!

Jobba igen, gör inget annat än jobbar! Men de ger pengar i slutändan eller hur? :) och pengar betyder att man kan göra saker, roliga saker :)
Igår var dock ingen rolig dag på jobbet, blev slagen ett X antal gånger, har ett jättefint blåmärke på vänster underarm,, kände hur jag var påväg att slå tillbaka, men de hade inte gjort saken bättre genom att sjunka till hans nivå..

Idag ska jag till underbara Hagbacken och jobba :D längtar redan dit! Ett kvällspass med super goa jobbarkompisar väntar mig! Jobbar bara 3 dagar till och sen får jag ledig helg, hur underbart är inte de!?
Antar att jag inte kommer ligga i sängen och veggla och glo.. ;)

Off To Work!




Tired As Hell

Hemkommen från en myskväll med Bella, Linda och Maria :)
Började kvällen med att köpa pizza med Bella, smällde i oss den när vi kom hem till henne, usch va mätta vi blev, ändå så envisades vi med att klämma i oss extra mkt haha.
Lite senare så kom Maria och Linda, Vi kollade på Pretty Women, åh Richard Geer är så snygg! olala ;D

Precis i detta nu så ligger jag i sängen och skriver blogg, är så trött att ögonen hänger ner till knäskålarna!
Dax att ropa på John blund snart, usch vad jah jobbar mkt,, min helg blev kort, enda lediga dagen va idag, jobb imårrn och nästan resten av nästa vecka.. när ska jag ha tid till allt annat?

Natti Natti sov så sött!


Give Me Food!

Är så jäcla hungrig, iof så åt jag när jag kom hem inatt kl 03.00.. haha mackaroner och köttfärsröra :) smaskens!
Gårdagen va en bra dag, kvällen va ännu bättre! Hade lite förfest hos Bästa Josefine med Bella, Linda och Lina, sen hämtade vi upp Maria och drog till falun, gick in på Åh för att röjja lite, och de kan man väl säga att vi gjorde :) Riktigt bra musik denna  gång, kanske ännu bättre nästa?
Kvällen slutade i skratt, jossan mådde inte så bra på slutet, för många P2:or antar jag ;) Bella va hjältinnan och stoppade fingrarna i halsen på jossie för att hjälpa henne att må bättre.. detta resulterade inte till något förutom att bella kollar upp och visar fingrarna och säger - Kolla slämmet! HAHAHAHA fan va vi garvade..:)

kvällen slutade bra och det är huvudsaken :) Idag blire en slappdag, vill hitta på något skoj, men vet inte vad =/
Sugen på skräpmat är jag också.. kanske en pizza skulle sitta perfekt? hmm.. tåls att tänka på.. har iaf vart duktig och städat idag, diskat och dammsugit :)


Whats up!?

jo de ska jag tala om.. jag har en sån jävla mensvärk! de är som att mina äggstockar sitter med ishackor där inne och är påväg att ta sig ut.. känns även som att en armé har krigsövning där inne,, med bomber och granater! usch.. tur att man bara har detta 1 gång i månaden och förhoppningsvis slipper detta när man fyller 50.. ett tag kvar, men jag är en bra bit på vägen!!! eller inte...

Kanske är dax att stänga ner datorn och försöka sova, upp och jobba imårrn igen, sen är jag ledig på lördag iaf :) och sen blire massa jobb igen! men de är iof bra, får in lite money,, dax att köpa julklappar snart också.. vad ska man hitta på detta år? julklappsspelet är ett måste iaf! :D


SMS-inlägg

dsc03804 (MMS)


Over My Shoulder

När jag tittar mig över axeln så ser jag massa minnen, minnen av det förflutna, mitt bagage är stort och mkt tungt. Det som tynger är både bra och dåliga upplevelser, saker man ibland glömt av och saker som kommer upp i tankarna varje dag. Nej, man glömmer nog aldrig det man lärt sig på vägen genom livet, jag har kommit 1/4 av mitt liv, hur mkt mer måste jag lära mig? hur mkt mer ska jag behöva gå igenom innan jag är full lärd och kan ställa ner mitt bagage? Det jag en gång varit med om - kan jag undvika de till nästa gång? Eller kommer jag vara blind och förbise ett misstag jag redan gjort? Livet är en lång resa, man vet aldrig vad som väntar en, man kan bara hoppas att man kan ta det med en klackspark när det står vid dörren och knackar på...

"Behandla andra så som du själv vill bli behandlad" - inte många som lever efter detta, kan erkänna att även jag gör snedsteg ibland, för ingen är ju perfekt. Men jag har detta som motto, det är så jag försöker leva och tänka, handla och agera. Önskar att fler hade respekt för andra, för sina vänner, sin mamma/pappa eller övriga nära och kära. Livet är långt, för de flesta - men ibland kan det sluta alldeles för tidigt, man borde ta hand om varandra och vårda en vänskap eller relation ömt, du kan aldrig veta om du en dag kanske förlorar någon - utan att ha haft chansen att få säga förlåt.

Man ska följa hjärtat - inte huvudet - men ibland kan även huvudet ha något viktigt att säga!


Hard work work..

Jobben strömmar in som de ska de går bra nu! Jobbar så jävla mkt nu, vet inte hur jag ska hinna med allt de andra jag vill göra, måste prioritera tiden lite bättre tror jag :P

Min lediga dag, ja de blev inte så mkt gjort, vaknade, åkte hem till Madeleine vid 5 tiden för att möla i mig bullar och chips.. detta ångrar vi nog båda två tror jag, men ibland ska man få göra sånt också :) bara vräka!

Mina tankar snurrar runt i skallen på mig, jag tänker på många, tänker vad de känner? vad tycker dom om deras liv? är mitt lättare än deras? Finns många omkring mig som jag vill finnas till för, de gör jag också, men vill finnas där för dom mer än vad jag redan gör. Finnas även för dom jag inte är så nära vän med, jag skänker även tankar till dom, dom som har det svårt, svårt med familjen, pojk/flickvän, vänner eller övrig släkt. Hatar att se mina vänner ledsna eller besvikna, men jag vet att det är något som går över tillslut, alla kommer vi att känna smärta, den kommer bara i olika format.. stora som små smärtor, ingen man själv får välja tyvärr =/

>Tillslut så kommer hoppet tillbaka, de gäller bara att se det!


Huvudvärk..

Ja denna dag startade med huvudvärk, ont i knät och trötthet.. kan de bli bättre? Hungrig är jag också, ska försöka få tag på någon som vill käka lite med mig :) håller tummarna på att det är någon som kan!

Kollade mitt schema, jösses vad jag ska jobba de närmsta 2 veckorna, ska hinna med en kryssning mitt i också, kommer att må så bra, errm eller inte alls.. sånt är livet, man får hänga med i svängarna och hålla i sig för glatta livet! Tro mig, jag kommer att blåhålla!

Nej nu tar hungern över mig, dax att ringa Fia för att se om Pizza blir ok :D


Vaknar med ett skratt..

Kan inte göra annat än  att vakna med ett skratt! Slängde mig på datorn för att kolla om Bella hade lagt ut sin vurpa hon gjorde igår när vi städa efter våran väns bröllop.. HAHA och de hade hon, tänke att jag skulle lägga upp videon här alldeles strax :)

Ja, igår va de bröllop för min vän amanda och hennes Bernad, de va så otroligt fint, dom va så otroligt fina!
Efter själva cermonin i kyrkan så vandrade vi till prostgården och mölade i oss Tacos! :D så jäkla gött! proppmätta blev vi nog allihopa, tog dessutom 2 ggr ^^ mums! Sen blev de kaffe och världens godaste tårta, åh de va himelskt god! och jag brukar hata tårta, men denna är att rekommendera! Sen va det bara att hugga in på all öl och vin som dom ställde fram på en vagn :)

Öppning av paket blev de såklart också, jösses va saker dom fick! Ska nog gifta mig ja med, behöver lite saker jag också ;) haha.. NU kom jag på vad dom glömde!! Amanda kastade aldrig brudbuketten!! så ingen blev gift.. attans..

Nej, nu blir det av att duscha så man känner sig lite fräschare innan man går till jobbet =/ vill SOVA!!






Bröllop!

Då va den stora dagen här! Amanda gifter sig om 2 timmar, kommer vara så fint! Hon kommer vara så fin med sin klänning, när hon går nedför gången och fram till altaret, åh längtar verkligen :D

Kom hem inatt kl 02.40, Firade Josefine som fyllde 20, ojojoj snacka om kväll! Mitt knä hoppade ur led 2 gånger, ont kan jag lova, Josefine dunkade tillbaka de, trots att de redan hade hoppat tillbaka.. :P
Klockan ringde kl 09.30, bara att skutta upp ur sängen och in i duschen, fixade håret, la fram kläderna, satt på ett ansikte och hängde på lite smycken, ja, nu är jag nog klar,,,! Ska klämma i mig något ägg och kaviar innan, smaskens!

Ha en underbar dag, för de tänker jag ha! ♥


Möhippa!

vaknade idag med en liten huvudvärk ;) hade möhoppa för underbara amanda som gifter sig imårrn, hade en trevlig kväll med många skratt :) så här började min fredag

* Vaknade, åkte ner på systemet och hem till linda
* Linda och Lina åkte och hämtade skåpbilen
* Kidnappade Amanda hemma hos henne och Bernad
* Hem till linda för att spöka ut henne, vilket vi lyckades med!! drack såklart också ;)
* Ner på stan för att kolla på när amanda gjorde uppdrag, vilket hon lyckades med
* Drack lite till
* Efter en timme på stan med uppdrag så gick vi hem till Bella för att äta, smaskigt!!
* Drack lite till och dansade till mackarena mfl låtar :)
* Ner på S1 och drack lite till, en blev utkastad, så vi drog vidare till skrubben
* Drack lite till ;)
* Avslutade kvällen vid 01.00 ca och traskade hem för att sova

Idag blir det dag nummer 2 med alkohol, Jossie fyller nämligen 20 :) och de ska vi såklart fira!
Älskar dig älskade vän ♥

Nej, dax att dricka ur vinglaset nu! Skåååål

Armen i vinkeln, blicken i skyn,
whiskey och renat, så var det menat!
Vårt mål alkohol för dem som tål
SKÅL!!


To Day Is The Day!

Idag är det dagen då de händer! Äntligen Fredag! Ska göra mig klar och sen dra ner på stan för att göra entré på systembolaget! haha sen hem till mamma för att hämta lite saker :D

Åh, ja idag händer det verkligen, de är dag nr 1 av 3 dagar, så detta blir en lång men underbar helg!
Längtar nog mest till söndag, den dagen, den glädjen och Fina Amanda i sin brudklänning :D tårar kommer att spillas!

Have a Nice Day!


Iphone

Ja, en sån vill jag ha! varför var jag dum nog att köpa min Aino..!?!? Idioti.. fast, de är iaf snart ett år sen, så kanske är dax att byta upp sig lite? Vill verkliiigen ha en Iphone! avis på mina vänner som har den.. usch å fy för er :P

Nej, zappa på TV:n och sen bums i säng för att tagga ner och sen upp inför imårrn ;D WIHOOOO


Då Har Lillasyster Blivit Med Lägenhet!

Kom precis hem från lägenhetsvisningen, den va super fin :) Bara hon kommer iordning med alla saker och möbler så kommer de bli super bra! Åh tänkt va stor hon har blivit, varför ska småsyskon växa upp? :'(
IKEA inbokat den 27/10 för en del shopping av saker! längtar redan dit :)

Flängt runt med lina idag, letat efter en klänning till söndag, men misslyckades med de, hittade dock en snygg svart kjol, måste bara ha något till den.. men vad? köpte ett nytt snyggt linne för någon vecka sen som inte är använt, kanske kan slänga på mig de? måste kolla hur de ser ut bara :) annars blir det en paniklördag!!!

Nej, nu är det mkt som händer i nadias lilla hjärna.. FÖR MKT! Kan inte någon vara snäll att ta en del av de iaf?

Nu väntar några telefonsamtal, måste ringa runt och fixa lite saker, efter de kanske de blir av att kolla på en film, har fått en del av pappa när jag fyllde.. men annars får ni mer än gärna ge några bra tips?


Då Var Det Dax!

Ja, idag är det torsdag, dagen före fredag, och jösses vad de ska ske saker idag! Ledig tills på måndag, men dessa lediga dagar kommer inte att gå åt för att slappa nejnejnej,, här ska det hållas igång! hohoho!

Börjar dagen med att slänga mig i duschen, sen ska det städas, sen iväg med Lina och fixa saker + fixa klänning, efter de kommer mamma och ronja, sen blire kolla lägenhet och kanske efter de får man slappna av, nej just ju! Josefine kommer också en sväng ikväll! EFTER de får jag slänga upp benen i soffan och andas ut, fast, måste ju upp i skaplig tid imårrn med, jösses,, kommer vara utbränd! :P

Nej, dax att sätta igång!


Min Sköna Säng!

Ja, min säng är så super skön! speciellt efter en dag på jobbet.. ojoj.. där händer det mkt må jag säga, allt från att få en bok eller filt i ansiktet till att bli mordhotad med kniv.. är inte riktigt så van vid de där med mordhot.. :P
menmen, sånt är livet ibland!

Direkt efter jobbet så åkte jag med Dilsa och Angelica till donken och klämde cheesburgare och en vatten :) ångrar att jag åk, va inte sådär jättehungrig.. =/ men de va riktigt trevligt :)

Har iaf vågat ta steget att skicka iväg ett sms, ångrade direkt att jag hade skickat de,, vill inte ha svaret känns de som, kanske bara är jag som är negativ nu, men vafan, vad ska jag vara då? aja, hoppas svaret aldrig kommer.. då kan jag bara be han dra åt helvete och sen leva mitt liv, ensam..

Imårrn händer de saker! upp i tid, städa och fixa, träffa lillasyster, åka till kupolen för att leta klänning, kolla på lillasysters lägenhet, dricka kaffe med mamma, ev göra tacos, fixa en sak med Lina.. Ja imårrn HÄNDER DE SAKER!! usch.. orkar inte :P vill sova hela dagen och gömma mig under täcket haha!


Lillasyster Blir Stor!

Min underbara lillasyster, inte så liten längre men inte heller så värst stor ska äntligen flytta hemmifrån och testa sina egna vingar. Ska med henne imårrn för att kolla på en lägenhet här i Domnarvet nära mig, det känns faktiskt tryggt att ha henne nära om det skulle hända något, hon är ju alltid välkommen hit :) även fast det skulle vara mitt i natten eller bara för att norpa mackor till frukosten ;) Min lillasyster kommer alltid att vara min lillasyster, hon får aldrig växa upp! ♥

haha Ronja ringde precis..

Ronja - Nu har jag ringt mamma och pappa iaf.. men inte han som har lägenheten, kan inte du ringa, jag vågar inte!

Gulliga lillasyster, du kommer nog aldrig växa upp!


Måste Välja..

Har nu kommit till den punkten då jag är tvungen att välja, ska jag gå vidare utan att veta eller ska jag våga fråga dig vad som hände? Är bara så rädd för svaret jag kommer få, vet att jag är fånig som tänker så, men de bara vrider sig i magen när jag tänker på att fråga dig. Vill inte, men måste nog..

Blev väckt av jobbet, men va tvungen att tacka nej till imorgon eftersom jag och lina ska ut på äventyr! Måste även invadera kupolen och hitta på en klänning!! åååh panik! Ska försöka hinna med en Tacokväll med Fia och Erik också för nu är jag så grymt jävla sugen på tacos!! nästan så jag har lust att handla med mig massa ingredienser till jobbet och tillaga det där haha. men så roligt ska inte mina kollegor få ;)

klockan är bara 10.33, tiden kommer att gå så sakta, men kan inte somna om om jag redan blivit väckt =/ attans.

Have a nice day!


Varma sköna säng!

Flyttade datorn till sängen, orkade inte sitta upp längre! Så varför inte ta med sig sin partner ner under täcket och skriva lite? ;D vi har ändå vart gifta i snart 2 år, tiden går otroligt fort må jag säga haha.
Skrattar än åt Koffe, åh han är så rolig, de är såklart alla mina vänner, men koffe har de där lilla extra! ;D

Har så mkt att göra i mitt liv nu, de är så sjukt mkt att stå i! men de mesta av det ser jag verkligen fram emot, fredag, lördag, söndag, ja, hela denna helg är uppbokad för massa roliga saker! åh vill ha fredag redan nu!
En av mina barndomskompisar gifter sig på söndag, 10/10-10 kl 14! Längtar så sjukt mkt dit! vet inte vad jag ska ha på mig heller, måste till Kupolen och kolla på torsdag, får inte åka hem utan att ha köpt en snygg klänning som jag ha på mig på söndag! får INTE åka hem innan! icke sa nicke!

Blev av att jobba imårrn också, så nu äre 3:dje dagen jag jobbar på rad, blir antagligen en 4 också.. tur att de inte blev som sist jag gjorde massa dagar, 8 på rad.. de va drygt.. men de va duktigt med pengar iaf ^^

Nej, kanske dax att stänga ner och besöka John Blund en sväng innan morgonen är här igen! Sov så gott och dröm så sött :)

 

Ett Udda Men Älskvärt Gäng

Jaha då har man precis kommit hem från en otoligt rolig kväll hos Linda!
Bella, Koffe, Lina, Linda och Jag va samlade, pratade och skrattade en hel del, jösses, ett udda men älskvärt gäng må jag säga :) har aldrig träffat några som är lika roliga som vi! Längtar tills de blir fredag! ÅÅÅÅH JA!

Koffe passade på att visa mig lite filmer som han hade spelat in på sig själv på sin Iphone, haha, åh va jag älskar den killen! han är så klockren, ända ut o fingerspetsarna! :D tänkte visa ett utan klippen han visade mig, har snott den från bellas youtube användare, men den är bara så bäst! Titta och njut! (skratta också såklart)
GLÖM INTE ATT SKRUVA UPP LJUDET!!


Tacos!

Är så grymt sugen på Tacos! Har precis vart på ica med Dilsa och handlat en del av ingredienserna till en underbar tacos! Ska boka in någon dag med Fia och Erik så jag får smaska i mig de! :D
Jobbar imårrn med, så får ta de på torsdag ev :) Hoppas dom kan då! ÅÅÅÅÅH vill HA tacos NU!!


Höstmörker

Höstmörkret tynger
och plötsligt har jag svårt att minnas ljuset,
glädjen
Känner hur viljan avtar
och hur motstridiga känslor virvlar runt i mitt inre
Denna känslostorm kräver,
fodrar,
gensvar och agerande
Kräver en styrka jag måste gräva djupt för att hitta
Tvingar mig att leva i känslan,
måste leva mig igenom denna känslorusning
för att hitta mig själv
renad
och jag vet
att stormen kommer att bedarra..
även denna gång.
nya vindar kommer,
ruskar om,
klarnar upp
För med sig toner av främmande fågelsång
och nytt hopp
om vad som skall komma en gång
När jag så har rensat själen från bägarens överflöd och smolk
reser jag mig på darriga ben
Inser att världen trots allt inte är ur led
att det bara är vägen
som ibland blir lite för bred.

copyright Anna-Lena Danielsson

Smärta

En bomb briserar,
imploderar
i min mage
Jag hade ingen aning om
att du kändes så
Fullt medveten om smärtan
men vägrar att delta
Varför bejakar det som gör ont?
Vill leva
njuta,
ha
Vill dela
vara
få lov
älska
trots de personer vi är
Min ryggsäck är så gott som full,
var snäll och gör mig inte illa
om du inte menar det.

Copyright Anna-Lena Danielsson

En av de vackra dikter som mamma skrivit :) vem kan låta bli att känna igen sig i denna?


Klockan är ca 5 över 6 och jag är redo ...

Klockan är ca 5 över 6 och jag är redo för att gå till jobbet för att slita! Sovit dåligt som attans inatt.. Drömt flera drömmar om att jag brutit tån breve stortån, haha, så när jag väl vaknade ca halv 6 så var jag tvungen att känna efter så att den satt där den skulle och att den gick att röra på utan smärta! Kanske ska ta och dricka lite te innan jag går, skulle inte sitta helt fel. Kanske att mina påsar under ögonen lyckas försvinna då. Ha en bra dag!


Hyllning till min mamma :-)

dsc03256 (MMS)

Hyllning till min mamma :-)


Snart..

mamma kommer med några dikter imårrn, är nästan ivrig att få publicera en! dom är så grymt bra!
väntar och väntar!

Jag vet att det löser sig..

Jag vet att det kommer bli bra, du kommer att finnas här fast inte nu idag..
Varför kan jag inte få hålla din hand, smeka din kind och pussa din panna?
Varför är du så feg? Varför bara strunta i allt?
Tankarna virvlar omkring i mitt huvud..

Precis kommit hem från jobbet, vavat ner, då kommer dom, dom där små idiotiska tankarna.. usch varför finns dom? varför kan vi inte veta allt? kanske skulle bli ointressant att leva då, men livet kanske skulle vara enklare, eller? 

Sprungit runt i cirklar på jobbet, ingen som gjorde ett skit så jag gjorde allt själv.. men de höll mig iaf i form uppe i huvudet, vilket kanske va det bästa för mig idag. Tur att man har så underbar arbetskamrater :) dax att gå dit igen imårrn 06.45 - 13.00 och efter det blire hem till Linda för att planera :) åh va roligt det kommer att bli!

Det är tur att det händer så mkt i mitt liv, det håller mig på andra tankar och gör mig sysselsatt så jag slipper DIG i min tankegång..




Nu bär det av!

Dax att dra sig mot jobbet! Orkar inte, vill egentligen bara ligga hemma på soffan med en kopp te i handen och kolla på en film.. Men på jobbet finns det så mkt att göra att man bara kan tänka på just jobbet, vilket är bra för mig just nu. Jag flyr till  jobbet för att slippa tänka, för att bara vara och lyssna på andras tankar. inte mina egna, dom får stanna hemma idag!






Sliten

Då va de måndag morgon igen, känns iof som alla andra dagar, börjar morgonen med att använda Mary Kay produkterna, väldigt bra hudvårdsserie! dyrt men är värt de i längden, börjar med en ansiktskrubb som gör rent ansiktet med små korn, som en peeling, den rengör på djupet och ansiktet blir mjukt och rent. Drar på lite av den återfuktande cremen efteråt, så nu känner jag mig lite piggare! :) Kanske borde hoppa in i duschen och göra en inpackning också, men känner att tiden inte räcker till åt det idag, jobba kl 14 - 21 och sen ha djupa samtal med josefine om livets alla mysterier.

Räknar ner dagarna inför kryssningen den 22 okt, ska verkligen bli skönt att få komma ifrån denna håla som kallas Borlänge, ja man BOR verkligen LÄNGE här.. dax att flytta och prova på någon ny stad? Göteborg kanske?

Lillasyster ligger på operationsbordet nu och ska ta bort något i näsan, hon är rädd att doktorerna ska förstora näsan på henne haha, hade vart nått ;)

Tankarna far omkring inne i mitt huvud, det händer så mkt nu, mkt runt omkring mig och inne i mig, vart ska alla tankar ta vägen? Önskar att jag inte vore så rädd för fel svar, då hade jag vågat fråga på en gång istället för att gå runt och tänka och fundera på vad som egentligen hände med oss..?


Wedding!

Om några dagar, den 10/10-10 Gifter sig en av mina barndomskompisar! Åh är så glad för hennes skull :D Är så glad att någon har lyckan med sig att lyckas här i livet! unnar henne varje minut av lycka.
Önskar jag kunde ha samma tur med kärleken, okey, kanske inte gifta mig precis just nu, men att hitta någon som känner lika för mig som jag för honom, åh, de skulle vara underbart att få känna kärleken igen, känna sig kär, galen och lycklig! Jag antar att jag kommer att få känna samma känsla en vacker dag, och åh vad jag längtar till den dagen!

Känns som att alla runtomkring en skaffar sig en partner, själv så har man bara oturen att hitta karlar som fegar ur,, vågar inte chansa helt enkelt.. nej, jag ska tydligen vara singel! trivs iof ganska så bra som de, men jag saknar närheten så oerhört mkt.. men som mamma säger, man kommer inte hitta någon förens man slutar leta efter den! så det är väl dags att ge upp hoppet för min del..

// Nadia

Underbara kväll!

Underbara kväll! Äntligen är du här! vaknade vid 12 idag, sov hos mamma så fick inte sova längre än så.. men jag förstår henne, hon ville plocka och städa, så då fick hon väl göra de. Va även världens ängel och hjälpte till att sortera massa papper :) känner mig som världens hjälpsammaste unge haha ;)

Måste få mamma att vilja publicera sina dikter! hon har över 200! alla är så otroligt bra på sitt eget vis, alla kan relatera var och en av dikterna till sitt eget liv, ja, de är något som verkligen alla borde ta del av! Så.. jag övertalade mamma att skaffa en blogg eftersom hon anser sig inte ha tillräckligt med tid för att sitta och designa en bok.. så mamma får helt enkelt börja blogga med sina dikter! Det kan alltid vara en början, eller hur?

Har precis kommit hem från Dilsa, drack lite te och mådde lite allmänt illa.. skulle aldrig ha klämt den där pizzan med mamma =/ hade klarat mig fiiiinfiint utan den haha. Men så är det väl hela tiden, man ångrar sig efter att man ha fattat ett beslut och gått igenom de! Slagit ner röven i soffan och slagit på lite bra musik! Dax att varva ner för att varva upp inför jobbet imårrn.. suck.. önskar jag va riktigt snuuskigt RIK!


Roligt..

Min andra blogg bara försvann.. skoj.. så nu har jag skaffat ännu en! åååh förbannad blir jag!
aja, sånt är livet ibland. bara att tacka och ta emot.

Utgång igår, mår hyffsat bra idag, lite små minnesluckor, men annars är allt på topp! :)
Jossie, Lina och Jag gjorde entré på Etage i Falun och kort efter de kom även Julia, Linda och Camilla för att skaka rumpan! Förfesten ägde såklart rum hemma hos Linda :) hade en jätte trevlig ikväll igår!

Idag har man hjälpt mamma att rensa lite papper, arkivera och sortera! Hittade massvis av dikter som hon skrivit, ska skriva ut några här på bloggen så ni kan få ta del av de fina dikterna :) hon borde verkligen ge ut en diktsamling, men hon har inte tid säger hon.. ska nog tipsa någon i smyg ;) hihi
Nej, nu blir de pizza och film med Lillasyster och mamma :)



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0